İstanbul Sancaktepe'de Ambulans Şoförü Başından Vurulmuş Halde Bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

İstanbul Sancaktepe'de Ambulans Şoförü Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Haber-Kamera: Ozan URAL / İstanbul DHASancaktepe'de bir ambulans şoförü başından vurulmuş halde bulundu.

04.12.2018 05:51

Haber-Kamera: Ozan URAL/ İstanbul DHA

Sancaktepe'de bir ambulans şoförü başından vurulmuş halde bulundu. Ekiplerin yaptığı incelemede 22 yaşındaki Furkan Ellidokuzoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay saat 23.30 sıralarında Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi, Enes Sokak'taki boş bir arazide meydana geldi. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar araziye geldiklerinde yerde başından vurulmuş halde bir kişiyi gördü. İhbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nde görevli ambulans şoförü Furkan Ellidokuzoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ellidokuzoğlu'nun yanından ise bir tabanca bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken Ellidokuzoğlu'nun öldüğünü duyan ve olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Ellidokuzoğlu'nun cansız bedenini gören bir mahalle sakini Hacı Ay, "Misafirlikten dönüyorduk, bir baktık kafasına sıkmış. Kendini öldürmüştü, silah elindeydi. Gençti 21-22 yaşlarındaydı. Ambulans şoförüymüş aynı zamanda açıktan üniversite okuyormuş" dedi. Ellidokuzoğlu'nun cansız bedeni, savcı ve olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken polisin intihar şüphesi üzerinde durduğu öğrenildi.

İstanbul Sancaktepe\'de Ambulans Şoförü Başından Vurulmuş Halde Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa İstanbul Sancaktepe'de Ambulans Şoförü Başından Vurulmuş Halde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement