Jandarmadan Bayram Sonu Asayiş Uygulaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Jandarmadan Bayram Sonu Asayiş Uygulaması

17.06.2018 15:28

Jandarmadan bayram sonu asayiş uygulaması Jandarma ekipleri, arızalanan bir aracı iterek yol kenarına çektiİSTANBUL - Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde jandarma ekipleri, bayram tedbirleri kapsamında asayiş uygulaması yaptı.

Jandarmadan bayram sonu asayiş uygulaması

Jandarma ekipleri, arızalanan bir aracı iterek yol kenarına çekti

İSTANBUL - Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde jandarma ekipleri, bayram tedbirleri kapsamında asayiş uygulaması yaptı. Ekipler, arızalanan bir aracı yağmurun altında iterek kenara çekti.

Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde jandarma ekipleri, bayram tedbirleri kapsamında asayiş uygulaması yaptı. Uykulamada hassas burunlu köpekler de ekiplere eşlik etti. Ekipler, takbul cihazı ile karekod cihazıyla kimlik kontrolü ile plaka sorgulaması yaptı. Araçlarda arama yapan ekipler sürücülere emniyet kemeri takmanın önemini anlatan broşürler dağıttı.

Uygulama sırasında bir vatandaşın aracı arıza yaptı. Sürücünün yardımına koşan jandarma ekipleri arızalanan arcı yağmurun altında iterek kenara çekti.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Jandarmadan Bayram Sonu Asayiş Uygulaması - Son Dakika


Advertisement