Ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsü 130 km hızla yoluna devam etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsü 130 km hızla yoluna devam etti

09.07.2020 15:06  Güncelleme: 20:45

Çankırı'da yasak olmasına rağmen saatte 130 kilometre hızla ilerleyen bir kamyon sürücüsü, yol vermediği ambulansla yarışa girdi. O anlar ise anbean cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Çankırı- Kızılırmak kara yolu üzerinde vakaya giden bir ambulans, önünde seyir halinde saatte 130 kilometre hızla ilerleyen kamyon sürücüsünden yol istedi.

VİRAJLARDA DAHİ HIZINI DÜŞÜRMEDİ

Ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsü çalan sirenlere rağmen hızını daha da arttırdı. Trafik magandası kamyon şoförü virajlarda dahi hızını düşürmeden ilerledi. Ambulansta bulunan bir sağlık personeli de o anları kameraya alarak "biz can derdindeyiz, buda yol derdinde" diyerek sitem etti.

Ambulansa yol vermeyen kamyon sürücü 130 km hızla yoluna devam etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsü 130 km hızla yoluna devam etti - Son Dakika


Advertisement