Düğünde maganda kurşunu üç kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Düğünde maganda kurşunu üç kişi yaralandı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde bir düğün merasiminde nereden geldiği belli olmayan kurşunlar nedeniyle 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

11.07.2020 23:43  Güncelleme: 09:41

Küre ilçesine bağlı Çat köyünde bir düğün merasiminde nereden geldiği belli olmayan kurşunlar nedeniyle 31 yaşındaki Erkan E, 34 yaşındaki Şenol E. ve 44 yaşındaki Cemal E. yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar nedeniyle yaralanan şahıslar, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

YARALANANLARDAN BİRİ AMELİYATA ALINDI

Yaralanan şahıslardan Cemal E'nin ameliyata alındığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından jandarma ekipleri, köyde güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düğünde maganda kurşunu üç kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Düğünde maganda kurşunu üç kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ///: Çok evlenenlerde Vijdan azabı ceksin artk 0 0 Yanıtla
  • Serhann: Düğünde silah,otoyolda drift,asker uğurlamada trafiği kapatma..Sizi yetiştiren ana babayı Allahım bildiği gibi yapsın.Şımarıklık,görgüsüzlük en basit tabirle. Nedir bu yahu.Oksijen israfı mahluklar.. 0 0 Yanıtla
  • Mert: yasaklansın düğünler yaa yazık koronoda ne düğünü ertelensin 0 0 Yanıtla
  • Adem: Benim oyum bu magandayla aynı olmamalı 0 0 Yanıtla
  • BenShok: Düğünlerde silahla vurulanlara hiç acımıyorum. Ne işiniz var öyle magandaların düğünlerinde. Ben şahsen, ne kadar yakınım da olsa silah görürsem, ailemi alıp hemen terk ederim o düğünü. Sorumluluk düğün sahibindedir.İzin vermeyeceksiniz, sessiz kalmayacaksınız. silah ortaya çıkınca herkes düğünü terk ederse, bir daha hiç bir hayvan düğünlerde silah kullanmaz. 0 0 Yanıtla

Advertisement