Kavşakta Çarpıştılar; 2'si Ağır 5 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Kavşakta Çarpıştılar; 2'si Ağır 5 Yaralı

Kavşakta çarpıştılar; 2'si ağır 5 yaralıZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Kışla kışla kavşağında meydana gelen trafik kazasında ikisi ağır 5 kişi yaralandı.

12.11.2017 17:35

Kavşakta çarpıştılar; 2'si ağır 5 yaralı

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Kışla kışla kavşağında meydana gelen trafik kazasında ikisi ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza Alaplı Ereğli karayolu Kışla kavşağında meydan ageldi. İddiaya göre yeğenini hastaneye götüren 67 TJ 163 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü Recep Malhatun kavşaktan dönüş yapan Berkan Yaman'ın kullandığı 67 UD 233 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Berkan Yaman ile Malhatun'un kullandığı kamyonette bulunan Hatice Ergül (38), Mehmet Ergül (33), Eymen Ergül Fatma Malhatun yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel ve devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Berkan Yaman ve diğer araçta bulunan Hatice Ergül'ün durumlarının ağır olduğu, Fatma Malhatun'un kolunda kırık olduğu baba Mehmet ile oğlu Eymen'in ise durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Recep Malhatun, polise olayı anlatırken, kendisinin Alaplı istikametinden geldiğini, yeğenini hastaneye götürdüğünü ve dörtlülerinin yandığını, çarpıştığı otomobilin ise kavşaktan dönüş yaptığını söyledi. Kazada hurdaya dönen araçlar çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kavşakta Çarpıştılar; 2\'si Ağır 5 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kavşakta Çarpıştılar; 2'si Ağır 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement