Kayseri'de Eski Sevgili Tarafından Tabanca ile Vurulan Genç Kız Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de Eski Sevgili Tarafından Tabanca ile Vurulan Genç Kız Hayatını Kaybetti

Kayseri'de bir restoranda garson olarak çalışan 18 yaşındaki Edanur Çoban, iş çıkışı evine giderken eski sevgilisi Osman Ç. tarafından sokak ortasında tabanca ile vurularak öldürüldü. Olayın ardından kaçan saldırganı yakalamak için polis çalışma başlattı.

14.09.2023 00:54

KAYSERİ'de 18 yaşındaki Edanur Çoban, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Osman Ç. tarafından sokak ortasında tabanca ile vurularak öldürüldü.

Olay, saat 22.30 sıralarında Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir restoranda garson olarak çalışan Edanur Çoban, iş çıkışı evine giderken arkasından gelen eski sevgilisi Osman Ç.'nin silahlı saldırısına uğradı. Edanur Çoban tabanca ile açılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, Osman Ç. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Edanur Çoban'ın cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

Kayseri\'de Eski Sevgili Tarafından Tabanca ile Vurulan Genç Kız Hayatını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de Eski Sevgili Tarafından Tabanca ile Vurulan Genç Kız Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement