Kaza Yapan Kamyon Sürücülerine Otomobil Çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaza Yapan Kamyon Sürücülerine Otomobil Çarptı

Kaza Yapan Kamyon Sürücülerine Otomobil Çarptı

Mersin'de Pozantı-Tarsus-Mersin Otoyolu Damlama mevkisinde kaza yapan iki kamyonun sürücüsü olay yerinde kendilerine başka bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

26.09.2016 10:33  Güncelleme: 10:55

Mersin'in Tarsus ilçesinde otoyolda kaza yapan iki kamyonun sürücüsü olay yerinde kendilerine başka bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

KAZA SONRASI ARAÇTAN ÇIKTILAR

Mithat Lek idaresindeki 33 P 8472 plakalı kamyon, Pozantı-Tarsus-Mersin Otoyolu Damlama mevkisinde Süleyman Savuci yönetimindeki 47 KE 296 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası Savuci, yaralanan Lek'i yardım etmek için kamyonundan çıkarttı.

BAŞKA BİR OTOMOBİL ÇARPTI

Bu sırada A.D. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, kaza yerindeki sürücüler Lek ve Savuci'ye çarptı. Her iki kamyonun sürücüsü de olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Kaza Yapan Kamyon Sürücülerine Otomobil Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement