Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 4 Yaralı

MARDİN'de husumetli olduğu ailenin fertleri ile kırmızı ışıkta karşılaşan 2 kişi, yanlarında bulunan silahla araçlarına ateş açtı.

22.02.2019 17:06

MARDİN'de husumetli olduğu ailenin fertleri ile kırmızı ışıkta karşılaşan 2 kişi, yanlarında bulunan silahla araçlarına ateş açtı. Araçtaki Ömer Sincar (35) hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kaçmaya çalışan saldırganlardan biri, kovalamaca sırasında polisin açtığı ateş sonucu yaralanarak yakalandı.

Olay, saat 15.30 sıralarında merkez Artuklu ilçesi Vali Ozan Caddesi'nde meydana geldi. Aktaş ailesinden 2 kişi, husumetli olduğu Sincar ailesinin fertlerinin hafif ticari araç içinde kırmızı ışıkta beklediğini gördü. 2 kişi, yanlarında bulunan silahla araca ateş açtı. Saldırıda araçta bulunan Ömer Sincar hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Olay yerine yakın olan polis, silah seslerini duyunca bölgeye geldi. Ekipler saldırganların kaçtığını görünce kovalamaca başladı. Kovalamaca sırasında saldırganlardan biri polis tarafından vurularak yaralandı. Yakalanan yaralı saldırgan ve Sincar ailesindeki 3 yaralı olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis ekipleri diğer saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

- Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alper: Helal olsun türk polisine bu nasil anlayış adam kirmizi isikta bekliyor orda.arada araçları taraniyor bunlar cani yaaa devlet büyüklerime süslemiyorum bu canileri en ağır bir şekilde cezladirilmali ölene Allahtan rahmet yaralılara acil şifa ve kalanlara uzun ömür diliyorum sincar aylesi milletini devletini seven milli perver insanlardır. 1 0 Yanıtla
  • Şehmus: Kabalaılarda Devletini Seven insanlardır ALLAH tan başka korkmayan Gözü kara insanlardır Merd insanlardır kimseye hiçbir Zaman boşuboşuna Saldırmazlar tanidığım kadar ve kardeşlerini kayb etmiştir aynı kişilerden hemde silahsız iken vurulmuştur ALLAH Muntakim dir ölenlere ALLAH rahmet eylesin 0 0 Yanıtla

Advertisement