Kuyumcuda ışık hızında kapkaç... Esnaftan kaçtı ama kameralara yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Kuyumcuda ışık hızında kapkaç... Esnaftan kaçtı ama kameralara yakalandı

Kuyumcuda ışık hızında kapkaç... Esnaftan kaçtı ama kameralara yakalandıMALATYA Malatya'da bir kuyumcuda satın alma bahanesiyle incelediği altın bileziği ışık hızıyla alıp kaçan şahsın hızına kimse yetişemedi.

21.02.2022 13:47  Güncelleme: 14:49

Kuyumcuda ışık hızında kapkaç... Esnaftan kaçtı ama kameralara yakalandı

MALATYA Malatya'da bir kuyumcuda satın alma bahanesiyle incelediği altın bileziği ışık hızıyla alıp kaçan şahsın hızına kimse yetişemedi. Esnaftan kaçmayı başaran kapkaç zanlısı kameralardan kaçamadı.

Olay, sabah 10.30 sularından Battalgazi ilçesine bağlı Mahallesi Yenihamam Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Mücevher sokak bulunan Engin Akcebe'ye ait kuyumcu dükkanına gelen 20'li yaşlardaki bir genç gözüne kestirdiği bileziği incelemek için kuyumcudan istedi. Şahsın durumundan şüphelenen kuyumcu Akcebe 16 bin lira değerindeki bileziği inceleyen şahsın kaçma ihtimaline karşı kapı bölgesine de yaklaşsa da kuyumcunun bir anlık dalgınlığından faydalanan şahıs bileziği alarak hızlıca kaçtı. Kuyumcu Akcebe ve çevre esnafının peşinde koştuğu şahıs kaçarak izini kayıp ettirirken, o anlar ise kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekiplerinin sevk edildiği olayda ekipler kuyumcuda inceleme yaparken, kapkaççının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kuyumcuda ışık hızında kapkaç... Esnaftan kaçtı ama kameralara yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kuyumcuda ışık hızında kapkaç... Esnaftan kaçtı ama kameralara yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement