Malatya'da Kasten Adam Öldürme Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya'da Kasten Adam Öldürme Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Malatya\'da Kasten Adam Öldürme Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
01.08.2024 17:18

Malatya'da kasten adam öldürme suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan L.T. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'da, kasten adam öldürme suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri ve Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kasten adam öldürme suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan L.T. isimli şahsı saklandığı adreste yakalandı.

Gözaltına alınan L.T., tamamlanan yasal işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Malatya'da Kasten Adam Öldürme Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı - Son Dakika


Advertisement