Mardin'de Silahlı Saldırı Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Mardin'de Silahlı Saldırı Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Mardin\'de Silahlı Saldırı Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde Kabala Mahallesi mevkisinde bir kişi silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi, ancak müdahaleye rağmen kişi kurtarılamadı. Polis ekipleri saldırının failini yakalamak için çalışma başlattı.

09.10.2023 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Artuklu ilçesinde araçta silahlı saldırıya uğrayan kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Artuklu ilçesi, Mardin- Midyat kara yolundaki Kamor Millet Bahçesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F. D'nin (57) içinde bulunduğu seyir halindeki otomobil, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir tır tarafından kesildi. Tırdan inen şüphelinin tabanca ile açtığı ateş sonucu F.D., ağır yaralandı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan F.D., müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan failinin yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatılırken olayın geçmişte yaşanan bir kavganın ardından başlayan husumetten kaynaklandığı iddia edildi. - MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Mardin'de Silahlı Saldırı Sonucu Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement