Mardin'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Mardin'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Mardin\'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde cip ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

14.03.2024 23:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde cip ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde Kızıltepe - Viranşehir kara yolu üzerinde sürücülerinin ismi ve plakaları öğrenilmeyen cip ile otomobil, Sürekli Mahallesi Kavşağı'nda kafa kafaya çarpıştı. Vatandaşların kazayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Araçlarda bulunan M.Y., U.K. (32) ve A.Ş.K. (29) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan U.K. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadı.

Kaza ile ilgilin inceleme başlatıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mardin'de trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement