Öfkeli Koca Ayrıldığı Eşinin Evini Havaya Uçurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Öfkeli Koca Ayrıldığı Eşinin Evini Havaya Uçurdu

Öfkeli koca ayrıldığı eşinin evini havaya uçurduZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eski eşinin evinde doğalgazı açıp ateşleyen öfkeli koca evi havaya uçurdu.

29.06.2017 18:32

Öfkeli koca ayrıldığı eşinin evini havaya uçurdu

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eski eşinin evinde doğalgazı açıp ateşleyen öfkeli koca evi havaya uçurdu.

Olay Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Bağlık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir süre eşi Yasemin Ö.'den boşanan Erdal D. İddiaya göre, eşyalarını almak için gittiği evde doğalgazı açarak içeriyi gazla doldurduktan sonra çakmağını ateşledi. İçeride sıkışan doğalgaz büyük bir patlamaya neden olurken, pencereler ve evdeki eşyaların bir kısmı havaya uçtu. Patlama sonrası yaşana yangın ise sitede büyük paniğe neden oldu. Yangın Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, ev ise kullanılamaz hale geldi. Öfkeli koca Erdal D. İse olaydan bir süre sonra polise giderek teslim oldu.

Patlamanın yaşandığı sitenin yöneticisi olayın kendilerini üzdüğünü belirterek bir daha böyle bir durumun yaşanmaması temennisinde bulundu. Yazıcı yaptığı açıklamada "Kısa süre önce eşinden boşanan Yasemin Ü, evde çocuğuyla beraber yaşıyordu. Bir süre önce eşinden boşanan Erdal Ö. Evden ayrılmıştı, nasıl böyle bir şey oldu anlayamadık. Apartman sakinlerimizin can ve mal güvenliği bizleri de ilgilendiriyor. Bu olayın yaşanması bizleri de üzdü. Umarım bir daha yaşanmaz" dedi.

Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öfkeli Koca Ayrıldığı Eşinin Evini Havaya Uçurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Öfkeli Koca Ayrıldığı Eşinin Evini Havaya Uçurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement