Osmaniye'de El Bombası Saldırısına 4 Tutuklama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Osmaniye'de El Bombası Saldırısına 4 Tutuklama

Osmaniye\'de El Bombası Saldırısına 4 Tutuklama
28.02.2026 01:26

Osmaniye'de el bombası saldırısıyla ilgili 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 2'si adli kontrolle serbest.

Osmaniye'de bir eve el bombası atılmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 27 Ekim'de bir eve atılan el bombasının patlaması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Olayın aydınlatılması için özel ekip kuran polis, çevredeki 472 saatlik güvenlik kamerası kaydını tek tek inceledi. Yapılan detaylı analizler sonucu olaya karıştığı tespit edilen 6 şüphelinin kimliği belirlendi.Belirlenen adreslere özel harekat ekiplerinin de katılımıyla, termal kameralar kullanılarak eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kurusıkı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ve bu silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Osmaniye'de El Bombası Saldırısına 4 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement