Otomobillere Çarptı, Bariyerlere Çıktı, Trafiği Karıştırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobillere Çarptı, Bariyerlere Çıktı, Trafiği Karıştırdı

Otomobillere Çarptı, Bariyerlere Çıktı, Trafiği Karıştırdı

Bayrampaşa'da otomobillere çarparak ilerleyen sürücü, lastiklerinin parçalanması üzerine otomobili cadde ortasına bırakıp kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.

17.02.2016 10:06

Bayrampaşa'da otomobillere çarparak ilerleyen sürücü, lastiklerinin parçalanması üzerine otomobili cadde ortasına bırakıp kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.

Dün gece saat 04.00 sıralarında polis, ihbar üzerine, otomobillere çarparak ilerleyen 34 JM 9255 plakalı otomobili takibe aldı. Gaziosmanpaşa Eski Edirne Asfaltı'nda otomobil ve bariyerlere çarparak ilerleyen sürücü, lastiklerinin parçalanması üzerine daha fazla kaçamadı. Otomobili Bayrampaşa Şehir Parkı Caddesi üzerinde bırakan ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü, güçlükle yürüyerek uzaklaşmak isterken polis tarafından yakalandı. Sürcünün otomobili, otoparka çekilip trafikten men edildi. İsmi öğrenilemeyen sürücünün ehliyetine el konulduğu ve cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.

Trafikte yaşananlara tanık olan ve zor anlar yaşayan sürücülerden Kadir Karagöz, "Otomobillere ve bariyerlere çarparak ilerlediğini görünce polise ihbar ettim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobillere Çarptı, Bariyerlere Çıktı, Trafiği Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement