70 tane sabıkası olan hırsız yakalanınca çark etti: Pişmanım, ödeyeceğim - Son Dakika
Son Dakika Logo
3. Sayfa

70 tane sabıkası olan hırsız yakalanınca çark etti: Pişmanım, ödeyeceğim

30.05.2020 08:55  Güncelleme: 09:35

Tekirdağ'da bir tekel büfeden para çalan suç makinesi hırsızın 70 suç kaydının olduğu ortaya çıktı. 71. yakalanışında çark eden hırsız, gazetecilere "Pişmanım, ödeyeceğim. Aha dayıya sor" dedi.

Tekirdağ'da bir tekel büfeden para çalan suç makinesi hırsız tutuklanırken, "Pişmanım, ödeyeceğim. Aha dayıya sor" dedi.

70 SUÇ KAYDI VAR

Olay, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde meydana geldi. İlçede bir tekel büfeden yaklaşık 2 bin TL civarında para çalan şüpheli F.T. 'İş yerinden Hırsızlık' iddiasıyla Çorlu ilçesinde yakalandı. Şüpheli hakkında benzeri suçlardan yaklaşık 70 suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

"AHA DAYIYA SOR"

Muratlı Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğinde işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan F.T. adliye çıkışı gazetecilerin "Niye yaptınız?" sorusuna; "Pişmanım abi, ödeyeceğim. İnanmazsan dayıya sor. Çok pişmanım. Çıkayım bir daha yapmayacağım. Aha dayıya sor" yanıtını verdi.

Hakkında 70 suç kaydı bulunan şüpheli 71. defada pişmanlık duyduğunu söylerken, Tekirdağ 2 No'lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 70 tane sabıkası olan hırsız yakalanınca çark etti: Pişmanım, ödeyeceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • EMEKÇİ:
    70 sabıka demek,70 kere savcılığa götürülmüş.70 kez yargılanmış ve 70 kez serbest bırakılmıştır,YÜCE TÜRK ADALETİ SEN NE KADAR ADALETLİSİN. 7 0 Yanıtla
  • sert adam:
    Mesleğini devam ettirsin diyemi her seferinde serbest bıraktınız 5 0 Yanıtla
    Muhammet:
    Profesyonel adam,kolay yetişmiyor böyleleri 0 0
  • Nakşi:
    Gine çalarak öder 4 0 Yanıtla
  • IM:
    70 SUCTAN BIRER YIL YAPSA 70 YIL YAPAR HADI YARISI DE 35 YIL EDER BU ADAMIN EN AZ 35 YIL YATMASI GEREKIR.EGER BU CEZAYI ALMAZSA BEN ADALET YOK DERIM. 4 0 Yanıtla
    Serhat:
    Burada zincirleme suç hükümleri uygulanır. En ağır hırsız suç unsurları hangisi oluşmuşsa tek fiilden ceza verecekler. 0 0
  • Aysel:
    Adaletsizliğin adalet olduğu yer. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement