Rahip Santoro'nun Katili Oğuzhan Akdin ve Kardeşini Vuran Şahıslar Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Rahip Santoro'nun Katili Oğuzhan Akdin ve Kardeşini Vuran Şahıslar Adliyeye Sevk Edildi

Rahip Santoro'nun katili Oğuzhan Akdin ve kardeşini vuran şahıslar adliyeye sevk edildi Rahip Andrea Santoro'nun katil zanlısını vuranlar özel harekat polisleriyle adliyeye getirildiMUĞLA - 2006 yılında Trabzon'da İtalyan Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro'yu öldüren Oğuzhan Akdin ve...

09.11.2018 11:39

Rahip Santoro'nun katili Oğuzhan Akdin ve kardeşini vuran şahıslar adliyeye sevk edildi

Rahip Andrea Santoro'nun katil zanlısını vuranlar özel harekat polisleriyle adliyeye getirildi

MUĞLA - 2006 yılında Trabzon'da İtalyan Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro'yu öldüren Oğuzhan Akdin ve ağabeyi Alparslan Akdin'i silahla yaralama olayıyla ilgili 2 kadın 4 kişi geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi. Özel Harekat polisleri ağır silahlarla Bodrum adliyesinde kuş uçurtmadı.

Bodrum'un Ortakent Yahşi Mahallesi Alikelle Ormanı mevkisinde İtalyan Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro'yu öldüren, Oğuzhan Akdin ve abisi Alparslan Akdin'i vuran E.D, S.K. isimli şahıslar ve B.A. ve Y.U isimli iki kadın çelik yelekler ve özel harekat polisleri tarafından geniş güvenlik önlemleriyle Bodrum adliyesine getirildi.

İtalyan Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro'yu öldüren, Oğuzhan Akdin ve abisi Alparslan Akdin geçtiğimiz gün Alikelle ormanında vurulmuştu. Olayı inceleyen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü konuyu Bodrum KOM Gurup amirliğine sevk etti. Akdil kardeşleri vuran kişilerin peşine düşen Kom ekipleri Bodrum'daki tüm mobese kayıtlarını inceleyerek E.D. ve S.K. isimli şahıslar olduğunu tespit etti. Araç plakasından yola çıkan ekipleri E.D ve S.K.'nin Antalya'da olduğunu öğrenildi. Operasyonla alınan E.D ve S.K Bodrum'a getirildi. Yapılan sorgularının ardından B.A. ve Y.U isimli iki kadından ekipleri gözaltına alındı. Bodrum Kom gurup amirliğinde sorgularının tamamlanmasının ardından bugün sabah saatlerinde E.D., S.K, B.A. ve Y.U isimli şahıslar adliyeye getirildi.

Olayın tamamen aydınlandığı öğrenilirken konunun iki gurup arasından çıkan tartışma sonucunda meydana geldiği bildirildi.

Rahip Santoro\'nun Katili Oğuzhan Akdin ve Kardeşini Vuran Şahıslar Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Rahip Santoro'nun Katili Oğuzhan Akdin ve Kardeşini Vuran Şahıslar Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement