Siirt'te yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Siirt'te yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı

Siirt\'te yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı
25.11.2020 11:42  Güncelleme: 11:49

Siirt'te yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı.

Siirt'te yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bahçelievler Mahallesi Hükümet Bulvarında meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Siirt'te yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement