Şömineden çıkan yangın villayı alev topuna çevirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Şömineden çıkan yangın villayı alev topuna çevirdi

Şömineden çıkan yangın villayı alev topuna çevirdi Orhangazi'ye bağlı Yeni Sölöz Mahallesi'nde bir villada yakılan şömine yangına neden oldu.

13.02.2023 18:51  Güncelleme: 20:12

Şömineden çıkan yangın villayı alev topuna çevirdi

BURSA - Orhangazi'ye bağlı Yeni Sölöz Mahallesi'nde bir villada yakılan şömine yangına neden oldu. Ev sahibinin şömineyi yaktıktan sonra çarşıya çıktığı ve malzeme aldıktan sonra eve döndüğünde alevlere teslim olan evi ile karşı karşıya kaldığı belirlenirken, yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın saat 16.00 sıralarında Orhangazi'ye bağlı Yeni Sölöz Mahallesi'nde Halil Türeli isimli bir şahsa ait villada meydana geldi. Alınan bilgilere göre villa sahibi Halil Türeli, villada şömineyi yaktıktan sonra çarşıya malzeme almaya indi.

Alevlere teslim oldu

Eve döndüğünde evinde çıkan yangını fark eden ev sahibi ve vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri evin yüksek bir kesimde ve dar sokaklarda olmasından dolayı yangın bölgesine güçlükle ulaştı. Alev topuna dönen villa itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, villa tamamen yanarak küle döndü. İtfaiye ve jandarma ekipleri yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

Şömineden çıkan yangın villayı alev topuna çevirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şömineden çıkan yangın villayı alev topuna çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement