Son dakika haber! Sandalyeler sopalar böyle havada uçtu...Polis havaya ateş açmak zorunda kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haber! Sandalyeler sopalar böyle havada uçtu...Polis havaya ateş açmak zorunda kaldı

19.05.2021 11:12  Güncelleme: 12:31

Son dakika haberine göre Bursa'da iki aile arasında çıkan çocuk yüzünden başlayan tartışma sopalı sandalyeli sokak kavgasına dönüştü.

Bursa'da iki aile arasında çıkan çocuk yüzünden başlayan tartışma sopalı sandalyeli sokak kavgasına dönüştü. Olay yerine gelen polis, çok sayıda kişinin kavgasını havaya ateş açarak sonlandırdı. O anlar kameraya yansıdı

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Vakıf mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, iki aile arasında akşam saatlerinde çocuk yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönerken, aralarında kadınların da bulunduğu kavgada, şahısların sokakta bulunan sopa, taş ve sandalyelerle birbirine vurdukları anlar görüntülendi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kavgayı ayırmak için havaya uyarı ateşi açtı. Uyarı ateşini dinlemeyen iki aile kavgaya keserlerle ve sandalyelerle devam etti. Polisin müdahalesinin ardından iki grup ayrılırken, 7 kişi kavgada yakalandı. Yaralılar sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

(Abdullah Uğur-Gökay Başdan/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son dakika haber! Sandalyeler sopalar böyle havada uçtu...Polis havaya ateş açmak zorunda kaldı - Son Dakika


Advertisement