Sultanbeyli'de Feci Kaza Kamerada... Yolun Karşısına Geçmek İsterken Havada Defalarca Takla Attı - Son Dakika
3. Sayfa

Sultanbeyli'de Feci Kaza Kamerada... Yolun Karşısına Geçmek İsterken Havada Defalarca Takla Attı

Sultanbeyli'de feci kaza kamerada.

06.01.2019 09:06

Sultanbeyli'de feci kaza kamerada... Yolun karşısına geçmek isterken havada defalarca takla attı

Defalarca takla attı

İSTANBUL - Sultanbeyli'de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya bir otomobil çarptı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, 19.00 saatlerinde Sultanbeyli Turgut Reis Mahallesin'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası alınamayan bir otomobil cadde üzerinde seyir halindeyken, yolun karşısına geçmeye çalışan Ş.K. isimli vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisi ile Ş.K. havada defalarca takla attı. İddiaya göre kaza sonrası otomobil olay yerinden hızla uzaklaşırken Ş.K. ağır şekilde yaralandı.

O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Feci kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Ş.K. yolun karşısına geçmek için hareketleniyor, tam o sırada hızlı bir şekilde gelen otomobil Ş.K'ya çarpıyor. Çarpmanın etkisi ile Ş.K. havada defalarca takla atıyor.

Durumu ağır

Kaza sonrası ilk müdahalesi çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan Ş.K. Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Sultanbeyli\'de Feci Kaza Kamerada... Yolun Karşısına Geçmek İsterken Havada Defalarca Takla Attı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Sultanbeyli'de Feci Kaza Kamerada... Yolun Karşısına Geçmek İsterken Havada Defalarca Takla Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement