Terk edilmiş prefabriklerdeki yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
SAKARYA - Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan ve 1999 depremi sonrasında yapılan terk edilmiş prefabriklerde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, 17 Ağustos 1999 Depremi sonrası Maltepe Mahallesi Polis lojmanları alt kısmında yapılan ve atıl şekilde bulunan prefabriklerde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Durumu gören vatandaşlar olayı itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri çıkan yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.
Mahalle sakinleri tedirgin
Öte yandan atıl vaziyette bulunan prefabriklerin madde bağımlılarının mekanı haline gelmesinden dolayı tedirgin olan mahalle sakinleri, boş prefabriklerin yıkılması için yetkililere çağrıda bulundu.
Son Dakika › 3.Sayfa › Terk Edilmiş Prefabriklerdeki Yangın İtfaiye Ekiplerince Söndürüldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?