Hüseyin Çelik: 40 Bin Kişi Kongre için Ankara'ya Geliyor - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Çelik: 40 Bin Kişi Kongre için Ankara'ya Geliyor

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik yarın yapılacak AK Parti olağanüstü Kongresi'ne Ankara dışından 1020 otobüsle 40 bin kişinin katılacağını söyledi.

26.08.2014 17:24  Güncelleme: 17:39

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik yarın yapılacak AK Parti olağanüstü Kongresi ile ilgili açıklama yaptı. Çelik salona önce Davutoğlu'nun hemen ardından ise Erdoğan'ın geleceğini söyledi. Kongreye Ankara dışından da katılım olacağını söyleyen Çelik, 40 bin kişinin kongreye geleceğini ifade etti.

40 BİN KİŞİ GELİYOR

Hüseyin Çelik gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kongreye davetiyeyle 3 bin kişi davet edilmiştir. Kimlere gönderilmiştir bu davetiyeler... Siyasi partilere STK’lara, çatı kuruluşlara, işçi ve memur sendikalarına, işveren sendikalarına davetiye gönderilmiştir. Ankara dışından 1020 otobüsle 40 bin kişi geliyor.

900 GAZETECİ TAKİP EDECEK

Yurt dışından misafirlerimiz var. Olağanüstü kongre olduğu için yurt dışından davetlerimiz sınırlı oldu. Kendiliğinden katılım beyanında bulunan misafirlerimiz olacak. 100’ü dışarıdan olmak üzere teknik ekipleriyle beraber 900 gazeteci takip edecektir.

ÖNCE DAVUTOĞLU ARDINDAN ERDOĞAN

Sayın Davutoğlu 9:40 gibi salona teşrif edecek. Eşiyle birlikte salonu selamlayarak yerlerine geçecektir. 9:45 gibi Sayın başbakan salona gelecek. Öncesinde büyük ihtimalle salon dışındaki kalabalığa konuşma yapacak. Daha sonra kurucu liderimiz eşiyle birlikte salonu selamlamak üzere platform üzerinde salonu selamlayacaktır.

SAAT 10.00'DA BAŞLAYACAK

Saat 10 itibarıyla da kongremiz resmi olarak başlayacaktır. AK Parti'nin icraatlarını anlatan 4 film ve Başbakan Erdoğan'ın siyasi hayatını konu alan bir film yayınlanacak."

Hüseyin Çelik: 40 Bin Kişi Kongre için Ankara\'ya Geliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hüseyin Çelik: 40 Bin Kişi Kongre için Ankara'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KANUNU UYGULA: AĞLAMALAR BAŞLADI AĞLAMANIN FAYDASI YOK SİZ BİR İDEAL AŞKININ NE DEMEK OLDUĞUNU HER ŞEYİN MADDİYATA DAYANMADIĞINI VEFA DUYGUSUNUN NE OLDUĞUNU BİLEMEZSİNİZ BAKIN KONGREDE BİNLERCE KİŞİ ERDOĞANA HAKKINI HELAL ETTİ EYLÜLDE CHP NİN DE KONGRESİ VAR BAKALIM KAÇ KİŞİ DENİZİ VE TATİLİNİ BIRAKIP KONGREYE GELECEK AĞLAMAYIN ÇALIŞIN KOŞUN DOĞRU SÖZLER VE VAATLAR VERİN PROJELER SUNUN EĞER HALKI İKNA EDERSENİZ SİZE DE BU KADAR TARAFTAR KOŞA KOŞA GELİR 0 0 Yanıtla

Advertisement