Kavga ettiği kadını boğazından bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Kavga ettiği kadını boğazından bıçaklayarak öldürdü

Ankara'da bir şahıs, kavga ettiği kadını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı, olaya müdahale eden bir kadını da bıçakla yaralayıp kaçtı. Boğazından bıçaklanan kadın hastanede hayatını kaybetti. Saldırgan ise yakalanarak gözaltına alındı.

03.05.2024 00:01

Ankara'da kavgaya dönen tartışma kötü bitti. Bir şahıs, kavga ettiği kadını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olaya müdahale etmek isteyen kadını da bıçaklayan şahıs kaçarken boğazından bıçaklanan kadın hastanede hayatını kaybetti. Kısa sürede yakalanan saldırgan gözaltına alındı.

2 KADINI BIÇAKLAYIP KAÇTI

Sincan'da akşam saatlerinde meydana gelen olayda S.K. (34) isimli şahıs, bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga ettiği Edanur K.'yi (28) boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. S.K. kavgayı ayırmaya çalışırken Nur G. isimli kadını da bıçakla yaralayıp kaçtı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Edanur K., hastanede kurtarılamadı. Saldırgan S.K. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklanan Nur G. isimli kadının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ediyor.

Kavga ettiği kadını boğazından bıçaklayarak öldürdü
Kavga ettiği kadını boğazından bıçaklayarak öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kavga ettiği kadını boğazından bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ahmet ÖZTÜRK: Teksas işine bak kardeşim.. Burada kızılderili kanunları geçerli olduğu için herkes kendi yargısını dağıtıyor ?? 9 2 Yanıtla
  • Alper Elma: bu canice hareketi desteklemiyorum. ama benim üstünde durmamiz gereken kadınların erkeklere ciddi olarak horoz gibi bağırıp saldırdıkları haklı haksız olmaksızın bir bagirtiyla kendilerini haklı duruma getirdikleri dönemleri uzun zamandır yaşıyoruz. kadınlara saygımız var ama erkekleride tetiklemeyin, biranda istemediğimiz sonuçlar doğuyor 4 3 Yanıtla
    Buğra BALABAN: Ama’dan sonrasını okumak gereksiz. Mağara yerlisi 6 1
  • ilyas babur: Ne kaşınanda ayar var nede kaşıyanda. 1 2 Yanıtla

Advertisement