Ahmet Çakar: Beşiktaş 41 Yüzünden Şampiyon Olamayacak

Son Güncelleme:

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, üniversite yıllarında başından geçen ilginç bir olayı anlatarak "Beşiktaş bu sezon şampiyon olamayacak." dedi.

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, 2015 yılının son resmi maçında Torku Konyaspor ile karşılaştı. Ligdeki son 3 maçını kazanan siyah-beyazlılar, Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmada sahadan 4-0 galip ayrıldı, serisini 4 maça çıkardı.

AHMET ÇAKAR'DAN BOMBA İDDİA

4-0'lık Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "41 puan, 41 gol... 41 kere maşallah diyelim" şeklinde bir ifade kullandı. Orman'ın bu açıklamalarından sonra Beyaz TV'de Ertem Şener'in sunumuyla ekrana gelen 'Beyaz Futbol' programının yorumcularından Ahmet Çakar çarpıcı bir iddia ortaya attı.

"BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAYACAK"

20'li yaşlarda üniversite öğrencisi olduğu dönemde İsviçre'de tarot fallarında uzman bir kadının kendisine 41 rakamının uğursuzluğundan bahsettiğini belirten Çakar, "Eğer birçok şeyde 41 ön plana çıkıyorsa o iş felaketle sonuçlanır. 41 puanlı Beşiktaş, 41 gol attı ve o karizmatik başkanları 41 kere maşallah şeklinde bir ifade kullandı. Üzülerek söylüyorum Beşiktaş bu sene şampiyon olamayacak." dedi.