Ahmet Çakar'dan Burak Yılmaz'a: Sen Kimsin be Utanmıyor musun?

Son Güncelleme:

Ahmet Çakar, Beşiktaş derbisinde oyundan çıkarken Hamza Hamzaoğlu'na tepki gösteren Burak Yılmaz'ı eleştirdi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol yorumcularından eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçta oyundan alınınca teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nuun elini iterek tepki gösteren Burak Yılmaz'ı ağır bir dille eleştirdi.

"SEN KİMSİN BE UTANMIYOR MUSUN?"

Burak Yılmaz'ı yerden yere vuran Çakar, ''Burak Yılmaz sana yazıklar olsun. Sen kimsin be. Sen utanmıyor musun hocana tepki gösterirken. Şampiyonluk maçı bu. Geçen hafta Emre Çolak bu kez Burak Yılmaz. Sizin şeyiniz Hamza hocaya mı kalkıyor? Zaten top mop oynamıyorsun, yerlerde sürünüyorsun. Gücünüz yetiyorsa Fatih Terim'e de yapsanıza bunu. Kedi gibi oluyorsunuz onun yanında." dedi.

"PARALEL YAPISINIZ, ZAMANINDA PRANDELLI'Yİ YEDİNİZ"

Çakar Beyaz TV'deki programın ilerleyen saatlerinde sözlerine şunları da ekledi; ''Burak Yılmaz sen Galatasaray'ın içinde paralel yapısın. Selçuk ve Emre ile Prandelli'yi yediniz. İyi de yaptınız. Şimdi de Hamzaoğlu'nu yemeye çalışıyorsunuz."

"GALATASARAY'I AZİZ YILDIRIM ŞAMPİYON YAPTI"

Burak Yılmaz'ı eleştirdikten sonra Aziz Yıldırım'ı hedef alan Çakar, "Galatasaray şampiyon olduysa, en önemli sorumlusu Aziz Yıldırım'dır. Galatasaray'ın 4. yıldızı takmasında baş rolü Aziz Yıldırım oynadı." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com