Beyaz Show Stüdyosu Elnur İçin Tıka Basa Doldu

Son Güncelleme:

O Ses Türkiye'nin birincisi Elnur, Viyana'da gerçekleşmesine sayılı günler kalan Eurovision Şarkı Yarışması için hazırladığı şarkısını Beyaz Show'da seslendirdi.

Elnur Beyaz Show'da tam not aldı. Stüdyoyu tıka basa dolduran seyirci ve konuklar Elnur şarkısını seslendirirken defalarca alkışladı. Elnur, her anı kahkaha ve süprizle geçen programa, 8 Mayıs'ta vizyona girecek olan 'Niyazi Gül Dörtnala'nın oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu ve Levent Ülgen ile beraber katıldı.

"SENİ HER DİNLEDİĞİMDE BÜYÜLENİYORUM!"

Sıcak tavırlarıyla hem konukların hem de izleyicilerin sempatisini kazanan Elnur, çok yakında şarkının Türkçe versiyonunu da tüm dinleyenleriyle paylaşacağını söyledi. Azeri şarkıcı, Viyana'da yalnızca Azerbaycan adına değil bu sene Eurovision'a katılmayan, ikinci vatanım dediği Türkiye için de yarışacağını bir kez daha dile getirdi. Bunun üzerine Beyazıt Öztürk, programın tüm Avrupa'daki seyircilerinin Elnur için oy kullanmalarını istedi ve ekledi: "Seni her dinlediğimde büyüleniyorum, acayip güzel bir sesin var. Yarışmalarda birinci olanlar yerinde sayıyor, ama sen yürüdün gittin."

Elnur, 60'ıncı Eurovision Şarkı Yarışması'nda 21 Mayıs'ta yarı finalde, bu aşamayı geçtiği takdirde, 23 Mayıs'ta finalde yarışacak.

Kaynak: Haberler.Com