Erdoğan'ın Katıldığı Açılış Törenindeki Siyahi, İlgi Odağı Oldu

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa'daki toplu açılış töreninde siyahi bir kişi vatandaşlar tarafından kaldırılarak kameralara gösterildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan'ın konuşması esnasında ilginç bir an da yaşandı. Konuşma sırasında siyahi bir kişi ekranlara yansıdı. Yanındaki diğer vatandaşlar da, siyahiyi havaya kaldırarak kameralara gösterdi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Bugün burada 278 ayrı eserin açılışını yapıyoruz. TOKİ 803 konutun ve sosyal tesislerin inşasını tamamladı. Biz diğerleri gibi, anamuhalefetin başındaki zat gibi hep -cek -cak demiyoruz. Bana 4 yıl verin işsizliği bitireceğim diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

"KILIÇDAROĞLU MUHATABIM DEĞİL"

Seçimlerde rehavet var dediğimde Kılıçdaroğlu "Cumhurbaşkanı konuşurken meydanları boş görüyor ondan öyle dedi.' diyor. Kılıçdaroğlu benim muhatabım değil ama Şanlıurfa'nın meydanı ortada. Şanlıurfa'nın meydanı böyle kalabalık görmüş mü?

Eski Türkiye'de Şanlıurfa Havalimanı yoktu. Eski Türkiye'de bu güzelim yollar yoktu. Tabi burada bugün sizlerle Cumhurbaşkanınız olarak dertleşmek istiyorum. Ben sizin kardeşinizim, hizmetkarınızım, asla efendiniz değilim.

"O MAKAMA SÖZ SÖYLEMEK SİZİN HAKKINIZ DEĞİL"

Şimdi bu CHP, MHP, HDP, Diyanet'e tahsis edilen araca saldırıyorlar. Kaynak olacakmış. Yahu bu arabanın bedeli 330 bin lira. Bunlara 5 koyun ver, kaybeder gelirler. Şimdi Sayın Bahçeli çıkmış, Diyanet İşleri Başkanı bunu iade etmeli, istifa etmeli diyor. Ya sana mı soracak? O makama söz söylemek sizin haddinize mi? Niye rahatsız oldunuz? İslam'ın hükümlerini doğru açıkladı diye mi? O makama söz söyletmeyeceğiz, leke sürdürmeyeceğiz."

Kaynak: Haberler.Com