Fazıl Say ve Dçso'dan Yaz Sürprizi!

Son Güncelleme:

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, Yaz Konserleri Kapsamında Ayvalık ve Çeşme'de İki Konser Gerçekleştirecek

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası 12-13 Ağustos 2011 tarihlerinde vereceği Ayvalık ve Çeşme konserlerinde Fazıl Say'a eşlik edecek. DÇSO Yaz Konserleri kapsamında gerçekleştireceği konserlerle 12 Ağustos Cuma günü Ayvalık Amfitiyatro, 13 Ağustos Cumartesi günü ise Çeşme Kalesi'nde Egeli müzikseverler için çalacak.


Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası (DÇSO) Egeli müzikseverlere unutulmaz bir yaz sürprizi yapıyor. Türkiye'nin ilk çocuk orkestrası DÇSO, Yaz Konserleri kapsamında gerçekleştireceği konserlerle 12 ve 13 Ağustos tarihlerinde Ayvalık ve Çeşme konserleriyle 7'den 70'e tüm davetli müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatacak.


DÇSO Yaz Konserleri kapsamında gerçekleştireceği konserlerle 12 Ağustos Cuma günü Ayvalık Amfitiyatro, 13 Ağustos Cumartesi günü ise Çeşme Kalesi'nde Egeli müzikseverler için çalacak.


DÇSO, ünlü besteci ve piyanistimiz Fazıl Say solistliğindeki konserlerde Gershwin'in Rhapsody in Blue eserinden, Tchaikovsky'nin İtalyan Kapriçyosu, Borodin'in Poloveç Dansları'na kadar birçok sevilen klasik müzik eserini 7'den 70'e tüm müzikseverlere buluşturacak. DÇSO, Fazıl Say'ın Baladlar adlı bestesini de seslendireceği Yaz Konserleri'nde müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatacak.


DÇSO'nun genç müzisyenleri "Yaz Konserleri" için 8-12 Ağustos tarihleri arasında kampa girerek, Prof. Rengim Gökmen ve şef yardımcıları eşliğinde müzikal çalışmalarını geliştirecekler. Orkestranın sosyal psikolog ve danışmanlığı ise Dr.Erdal Atabek tarafından yürütecek.


Türkiye'nin ilk çocuk orkestrası DÇSO, 12-13 Ağustos tarihlerinde vereceği Yaz Konserleri'nde her yaştan çocukları bekliyor.


KONSER BİLGİLERİ:

DÇSO Yaz Konserleri Programı:

Ayvalık:

12 Ağustos 2011 Cuma, Ayvalık Amfitiyatro, 21.00

Biletler Ayvalık Belediyesi'nden temin edilebilir.


Çeşme:

13 Ağustos 2011 Cumartesi, Çeşme Kalesi, 21.00


Biletler Biletix'te…

Biletix telefon : 0216 556 98 00

Web adresi : www.biletix.com


Bilet fiyatları:

20 TL

Kaynak: Bültenler