Asker Baran İçin Ölüme Meydan Okudu, Fatih Portakal Öve Öve Bitiremedi

Son Güncelleme:

Sur'da terör yüzünden evini terk eden aile, 8 yaşındaki epilepsi hastası çocukları Baran'ın ilaçlarını evde unuttu. Asker küçük Baran'ın ilaçları için o eve operasyon düzenledi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon devam ediyor. Bölgede, PKK'lı teröristlerin yaşamı felç eden saldırıları nedeniyle Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı sürüyor.

MEHMETÇİK 'BARAN' İÇİN CANINI ORTAYA KOYDU

İlçeyi PKK'lılardan temizlemek için yoğun bir gayret ortaya koyan Mehmetçik, 8 yaşındaki bir yürek atsın diye canını ortaya koydu. Terörün vurduğu binlerce aileden biri olan küçük Baran'ın ailesi terörden can havliyle kaçtı. Ancak epilepsi hastası olan 8 yaşındaki Baran'ın yurt dışından gelen ilaçları o evde kaldı. O ilaçlar olmazsa Baran ölebilirdi. Baba askerden yardım istedi.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTULAR

Asker küçük Baran'ın ilaçları için o eve operasyon düzenledi. Mehmetçik kurşun yağmuru altında çocuğun ilaçlarını aldı. Askerin kaskındaki kamera her anı kaydetti.

İlaçlar zırhlı araca konuldu ama askerler binemeden teröristlerin saldırısı başladı. Mehmetçik çatışmanın ortasından çıktı canları pahasına bir cana ilaç oldular.