Batuhan Karacakaya'nın Büyük Değişimi - Son Dakika
Magazin

Batuhan Karacakaya'nın Büyük Değişimi

Ekranların çocuk oyuncusu olarak ünlenen Batuhan Karacakaya, artık 18 yaşında. Karacakaya, sosyal medyadan paylaştığı kaslı fotoğraflarıyla beğeni topluyor.

13.10.2015 16:11  Güncelleme: 16:20

Bıçak Sırtı'nın Murat'ı, 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i… Son olarak 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Batuhan Karacakaya artık büyüdü ve sosyal medyadan birbirinden çekici fotoğraflar paylaşıyor.

ARTIK 18 YAŞINDA

Ekranların çocuk oyuncusu olarak ünlenen Batuhan Karacakaya henüz 18 yaşında… İnşaatçı baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan olan Batuhan'nın kendisinden küçük bir de kız kardeşi var. Genç oyuncunun kariyeri, kız kardeşi için gelen 'bu kızı reklam ajansına yazdırın' teklifi ile başlamış… Ama Batuhan Karacakaya, en büyük popülaritesini ise Aşk-ı Menu dizisi ile yakaladı.

FOTOĞRAFLARI BEĞENİ TOPLUYOR

Aşk-ı Memnu'nun ardından, sinema filmi Aşk Tesadüfleri Sever ve televizyon dizisi Umutsuz Ev Kadınları'nda rol alan oyuncu, bir süredir ekrandan uzak. Okula ve spora yoğunlaşan Batuhan, kişisel instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini şaşırtıyor.

Batuhan Karacakaya\'nın Büyük Değişimi

Son Dakika Magazin Batuhan Karacakaya'nın Büyük Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Hakanhakan123: Basiyolar steroidi sonra govde gosterisi yapiyor bizde enayidik ya hemen yuttuk 37 6 Yanıtla
  • USTA : 2 sene sonra askerede gider aslanlar gibi ,vatanını savunur.. 27 15 Yanıtla
  • suna: ülke ne halde buda tarz peşinde biraz saygı o patlamada yüzünde heryerin de milletin iz kaldı güzellik bumu tarz Allah aşkına biraz saygı ya 37 2 Yanıtla
  • suna: o kadar parayi bende kazansam dünya güzeli olurdum ???? 33 4 Yanıtla
    murat: Olsun düşünmen bile çok güzel.tirilyonlar içinde yaşayıpta mal gibi yaşayan çok insana benzer pislik var. 4 0
  • Ayşe: Vay be 14 16 Yanıtla
  • dgg: Kötü 13 9 Yanıtla
  • tülay: tek derdimiz batuhanın kasları hayırlı işler. 4 0 Yanıtla
  • dmg-mori: Ayşe bide beni görsen, aynı üçgen ama ters üçgen 4 0 Yanıtla
  • ANTROPOLOG: TÜRK,ÜN TÜRK,TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR (türk,ün turk,ten başka dostu neden olmasın?).BANA DOKUNMYAN YILAN BÌN SENE YAŞASIN( bugün sana dokunmayan yılan,ilerde seni de sokacak).HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR(zamanı gelince seni de kendi bacağından asarlar)BİR TÜRK BİR DÜNYA,YA BEDELDİR(???).KAÇANIN ANASI AĞLAMAMIŞ(korkaklık).ALLAH KARDEŞİ KARDEŞ ,AMA KESESİNİ AYRI YARATMIŞ(bencillik) 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement