Call Of Duty Advanced Warfare Yeni Dlc Supremacy - Son Dakika
Teknoloji

Call Of Duty Advanced Warfare Yeni Dlc Supremacy

Call Of Duty Advanced Warfare Yeni Dlc Supremacy

Call of Duty Advanced Warfare için 3. DLC paketi Supremacy gelecek hafta Xbox platformlarına çıkıyor.

26.05.2015 22:01

Call of Duty Advanced Warfare için 3. DLC paketi Supremacy gelecek hafta Xbox platformlarına çıkıyor.

Bu DLC paketi yeni multiplayer haritaları ve Exo Grapple mekaniklerini içeren ve Exo Zombie'deki ünlü karakterleri bu pakettede devam edecek.

Yayınlanacak olan haritaların bilgileri ise şöyle;

Parliament :  Thames nehri üzerinde demir atmış olan askeri kargo gemisi üzerinde geçiyor. Bu harita hızlı ve tempolu bir mücadele deneyimi sunuyor. Ayrıca Londra'nın müthiş şehir manzarasıda arka planda sizleri büyülemeye hazır. Karışık site hatları olan harita oyuncuların tüm stillerini oynamalarına fırsat sağlıyor. Oyuncular düşmanlarını yok etmek için harita üzerindeki baraj füzelerini kullanabiliyorlar. Harita orta ölçekte bir büyüklüğe sahip.

Kremlin :  Oyuncular bu haritada Rusya'nın başkanlık sarayı olan Kremlin'in dışında mücadele edecekler . Yeni harita Kremlin içerisinde yıpranmış, yıkılmış bir çok bina bulunuyor. Bu harita da orta ölçekli büyüklüğe sahip.

Compound : Colorado'nun balta girmemiş ormanlarında gizlenmiş olan Atlas eğitim tesisinde oyuncular savaşacak. Bu harita bir ana kule dar koridorlardan oluşuyor. Oyunun mücadelesi bu simetrik küçük haritada çok hızlı olacağa benziyor.

Skyrise :  Oyuncular Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir akropoliste savaşacaklar. Atlas gökdeleni manzaralı bir harita . Oyun severlerin fikirlerine dayanarak yapılmış olan bu harita Call of Duty Modern Warfare 2 High rise haritasına benziyor. Bu harita multiplayerda yeni Exo Skeleton mekaniği getiriyor. Oyuncular önemli navigasyon noktalarını kontrol etmek için bu küçük – orta ölçekli haritada güç pozisyonlarınada hakim olmak için mücadele verecek.

Call of Duty Advanced Warfare Supremacy Video

Call of Duty Advanced Warfare Supremacy DLC ilk olarak Xbox Live üzerinden 14.99 dolar ile satılacak.

Call of Duty Advanced Warfare Supremacy çıkış tarihi 2 Haziran olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Call Of Duty Advanced Warfare Yeni Dlc Supremacy - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement