Motorola Moto G2'nin Yeni Sızıntıları - Son Dakika
Teknoloji

Motorola Moto G2'nin Yeni Sızıntıları

Motorola Moto G2\'nin Yeni Sızıntıları

Motorola sadece akıllı saati ve yeni amiral gemisi üstünde çalışmıyor.

28.07.2014 19:45
Hasan Uğur Nayır - -

Bazı üreticiler üst düzey telefonlarını yılın ilk yarısı duyurup, piyasaya sürüyor. Ama Motorola için işler biraz daha farklı. Merakla beklenen Moto X+1 yüksek ihtimalle Moto 360'la birlikte Ağustos ayı içinde resmi olarak açıklanacak. Geçen sene de aynısı olmuştu. Motorola giriş ve orta segment pazarında da farklı bir strateji izledi. Moto G ve E ile gayet başarılı oldu.İyi haber, yeni nesil Moto G yolda. Yaklaşık bir hafta önce Moto G2'le ilgili bazı gelişmeler yaşanmıştı.



Yeni sızıntı kaynağı ise ünlü Çinli Weibo sitesi. Fotoğraflar yeni Moto G veya belki de E'nin arka paneline ait. Cihaz eskisine göre daha ince bir profil vaat ediyor.



Kaynak akıllı telefonun donanımıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Moto G2'de Full HD ekran, güncelleştirilmiş ARM V7 tabanlı 4 çekirdekli işlemci, Adreno 305 GPU, 8 MP ana kamera ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi olacağına inanılıyor.




Uzmanlara göreyse Motorola bu sene Moto X+1, Moto 360 ve yeni fiyat/performans telefonuyla geçtiğimiz seneye göre çok daha başarılı olacak.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Motorola Moto G2'nin Yeni Sızıntıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement