Twitter, Robin Williams'ın Ölü Fotoğraflarını Kaldırdı - Son Dakika
Teknoloji

Twitter, Robin Williams'ın Ölü Fotoğraflarını Kaldırdı

Twitter, Robin Williams\'ın Ölü Fotoğraflarını Kaldırdı

Twitter'dan uygunsuz içeriklerin önüne geçmek için yeni çalışmalar.

20.08.2014 16:15
Mahmut Saral - -

63 yaşındaki Oscar ödüllü aktör ve komedyen Robin Williams'ın ölümünün yankıları sürüyor. Milyonlarca hayranını üzüntüye boğan aktör, önümüzdeki günlerde çeşitli etkinliklerle anılacak. Ayrıca aktörün rol aldığı ve henüz vizyona girmemiş filmler de var.


Robin Williams, Emmy Ödülleri'nde anılacak


Robin Williams'ın intiharı birçok kişiyi üzdü, bu bir gerçek. Ancak Williams ailesi için üzücü olan bir diğer şey ise, aktörün cesedine ait olduğu iddia edilen fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasıydı. Bunları Twitter'da gören ve uygunsuz davranışlardan şikayetçi olan Williams'ın kızı Zelda Williams, Twitter'ı bırakma kararı almıştı. Yeni gelen haberler ise, Twitter'ın yayın politikasında bazı yeni düzenlemeler yapacağı yönünde.


Zelda hayranları, Robin Williams için Nintendo'ya mektup gönderdi


Öncelikle Twitter, Robin Williams'ın rahatsızlık uyandıran fotoğraflarını kaldırmaya başladı. Bu, yalnızca Williams'ı kapsayan bir durum da değil. Bundan sonra yayınlanan içeriklere daha fazla dikkat edecek olan firma, benzer durumların yaşanmaması ve kullanıcıların daha stabil bir deneyim yaşaması için güvenlik önlemlerini artıracak. Twitter, bu tip paylaşımda bulunan birçok hesabın kullanımının askıya alındığını da bildirdi.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Twitter, Robin Williams'ın Ölü Fotoğraflarını Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement