Amasya'da Bekçi Cinneti: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Amasya'da Bekçi Cinneti: 1 Ölü, 2 Yaralı

29.03.2017 22:58

Amasya'da bekçi cinneti: 1 ölü, 2 yaralı Önce babasıyla karısını, sonra da kendini vurduAMASYA - Amasya'da yaşayan bekçi Engin Gül, iş çıkışı gittiği evinde önce babasını ve 3 çocuğunun annesi karısını, sonra da aynı tabancayla kendini vurdu.

Amasya'da bekçi cinneti: 1 ölü, 2 yaralı

Önce babasıyla karısını, sonra da kendini vurdu

AMASYA - Amasya'da yaşayan bekçi Engin Gül, iş çıkışı gittiği evinde önce babasını ve 3 çocuğunun annesi karısını, sonra da aynı tabancayla kendini vurdu.

52 yaşındaki Gül, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, babası ve karısı da ameliyata alındı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya Emniyet Müdürlüğünde bekçilik yapan Engin Gül, iş çıkışı 55 Evler Mahallesi'ndeki evine geldi. Gül, henüz belirlenemeyen nedenden dolayı beylik tabancasıyla önce babası Selahattin Gül'ü, ardından da biri polis olan 3 çocuğunun annesi Seval Gül'ü vurması sonrası tabancayı başına dayayarak tetiğe bastı. Ağır yaralanan Gül, babası ve karısı eve gelen komşularıyla polislerin yardımıyla kaldıkları apartmandan indirilip çağrılan ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Meslektaşları tarafından sevilen bir sima olduğu öğrenilen Gül doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybederken, babası ile karısının ise ameliyata alındığı öğrenildi. Polis ekipleri evde inceleme yaparken, hastaneye gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

(MÇ-SLH

Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Amasya'da Bekçi Cinneti: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika


Advertisement