Anneler Günü'nde Şanslı Anneler Eyüp Sabri Tuncer'den Paris Turu Kazanıyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anneler Günü'nde Şanslı Anneler Eyüp Sabri Tuncer'den Paris Turu Kazanıyor

Anneler Günü\'nde Şanslı Anneler Eyüp Sabri Tuncer\'den Paris Turu Kazanıyor

Eyüp Sabri Tuncer'in online alışveriş sitesinden kaynağı yıldızların ışıltısı olan Perfume Jewels kişisel bakım seti alanlar arasından yapılacak çekilişte şanslı anne iki kişilik muhteşem bir Paris seyahati kazanacak.

08.07.2013 17:35

Eyüp Sabri Tuncer'in online alışveriş sitesinden kaynağı yıldızların ışıltısı olan Perfume Jewels kişisel bakım seti alanlar arasından yapılacak çekilişte şanslı anne iki kişilik muhteşem bir Paris seyahati kazanacak.

Romantizmin, sanatın, modanın ve eğlencenin başkenti Paris'e annenizle birlikte rüya gibi bir yolculuk yapmak ister misiniz? Paris'in birbirinden güzel kafelerinde enfes şaraplar yudumlamaya, birbirinden güzel lezzetlerin tadına varmaya ne dersiniz? Filmlere, şarkılara, kitaplara konu olan Paris herkesin rüyalarını süsler. Eyfel Kulesi'nden Şanzelize'ye, Notre Dame Katedrali'nden, Seine Nehri'ne Leonardo da Vinci'nin ünlü Mona Lisa'sının da içinde bulunduğu Louvre Müzesi'ne Paris'in görülmesi gereken mekanları saymakla bitmez.

Eyüp Sabri Tuncer Anneler Günü'nde anneleri bu çok özel şehre götürüyor. kalıcı parfümüyle hayatın her anında unutulmaz olmayı sağlayan Perfume Jewels Body Lotion, Cleansing Gel, Body Splash, Eau de Parfum'den oluşan kişisel bakım setlerinden birini 25 Nisan-3 Haziran 2013 tarihleri arasında Eyüp Sabri Tuncer online alışveriş sitesinden satın alanlar, Anneler Günü'nde Paris seyahati kazanma şansı yakalayacak.

Şanslı anne ve kızı 3 günlük tur boyunca tecrübeli rehberler eşliğinde Paris'in muhteşem mimari yapılarını, dar sokaklarını ve büyüleyici güzelliğini keşfedecek. Her yaştan insanın ilgisini çeken Disneyland eğlence parkında eğlencenin doruklarına ulaşacak. Yüzlerce büyük marka ürünü bir arada bulunduğu ünlü mağazalardan alışveriş yapacak.

Ayrıntılı bilgi www.annemleparisegidiyorum.com'da!

Çekilişe katılmak için Perfume Jewels'ın 25 farklı ve hoş koku çeşidinden birini anneniz ya da sizin için www.shop.eyupsabrituncer.com üzerinden satın almanız gerekiyor. Birden fazla set alanlar aldıkları set kadar çekilişe katılma hakkı elde edecek.

Kampanya ile ilgili detaylar www.annemleparisegidiyorum.com mikro sitesi üzerinde yer alıyor. Site gece-gündüz değişim gösteren Paris manzarası ve dinamik özellikleriyle göz dolduruyor.

Dört üründen oluşan Perfume Jewels setleri kampanya boyunca herkesin denemesi için indirimli olarak 29,95 TL'den satışa sunuluyor.

Daha fazla bilgi ve online sipariş için: www.shop.eyupsabrituncer.com

www.annemleparisegidiyorum.com

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anneler Günü'nde Şanslı Anneler Eyüp Sabri Tuncer'den Paris Turu Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement