Canped'in "Nesiller Boyu Gülümseyin" Fotoğraf Sergisi Astoria'da Sanatseverlerle Buluşuyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Canped'in "Nesiller Boyu Gülümseyin" Fotoğraf Sergisi Astoria'da Sanatseverlerle Buluşuyor

Canped\'in "Nesiller Boyu Gülümseyin" Fotoğraf Sergisi Astoria\'da Sanatseverlerle Buluşuyor

Canped'in hayat verdiği ve nesilleri fotoğraf sanatı ile aynı karede buluşturan fotoğraf yarışması 'Nesilller Boyu Gülümseyin', 4 bin 500 amatör ve profesyonel fotoğrafçıyı biraraya getirdi.

20.05.2015 17:30

Canped'in hayat verdiği ve nesilleri fotoğraf sanatı ile aynı karede buluşturan fotoğraf yarışması 'Nesilller Boyu Gülümseyin', 4 bin 500 amatör ve profesyonel fotoğrafçıyı biraraya getirdi. "Yorgun Yıllar" teması ile başlayan yarışmada dereceye giren ve sergileme ödülü alan eserler, Astoria Artium Sungur Sanatevi'nde düzenlenecek sergi ile fotoğraf severlerle buluşacak. Yaşadığı hayat boyunca ardında onlarca yıl, binlerce güzel hikaye saklayanların portrelerini fotoğraf karesine en iyi yansıtan eserler, 8 bin 85 eser arasından yapılan seçim sonucunda, Canped tarafından ödüllendirilecek.

'Nesiller Boyu Gülümseyin' Fotoğraf Yarışması'nın sergi açılışı ve ödül töreni Astoria Artium Sungur Sanatevi'nde 22 Mayıs'ta gerçekleşecek. Yılların yorgunluğunu tek karede ölümsüzleştiren fotoğrafların sergisi 1 Haziran'a kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Canped'in 'Nesiller Boyu Gülümseyin' Fotoğraf Sergisi Astoria'da Sanatseverlerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement