Othello Rollo Mikrofiber Yorgan İle Sıcacık Bir Uyku Çekin - Son Dakika
Basın Bültenleri

Othello Rollo Mikrofiber Yorgan İle Sıcacık Bir Uyku Çekin

Othello Rollo Mikrofiber Yorgan İle Sıcacık Bir Uyku Çekin

Othello, mikroelyaf dolgulu yeni ürünü Rollo yorgan ile kış gecelerinde sıcacık, yumuşacık ve hijyenik bir uyku keyfi sunuyor.

18.12.2013 17:00  Güncelleme: 17:02

Othello, mikroelyaf dolgulu yeni ürünü Rollo yorgan ile kış gecelerinde sıcacık, yumuşacık ve hijyenik bir uyku keyfi sunuyor. Dünya Çevre Örgütü tarafından desteklenen deterjansız, su ile temizlenebilen ürünü Rollo yorgan herkesin hakkı doğal ve sağlıklı uykuyu vadediyor.

Kapitone desenli olarak üretilen Othello Rollo yorganlar, 155 cm eninde 215 cm boyunda, 195 cm eninde 215 cm boyunda ebatlarda üretilen tek kişilik ve çift kişilik seçeneklere sahip. Sadece Koçtaş mağazaları ve uykumgeldi.com web adresinde satışa sunulan Othello Rollo yorgan çevre dostu olup, deterjansız yıkanabiliyor. Othello Rollo yorganlar, mikroelyaf dolgusu ve dış kılıfı ile adeta bulutların üzerinde uyumanın keyfini sunuyor.

Çevre ve insan dostu Othello Rollo yorgan

Dünya çevre örgütü Greenpeace tarafından da desteklenen deterjansız, sadece su ile temizlenebilen mikrofiber bir ürün olan, çevre ve insan dostu Othello Rollo yorgan, çocuklarımız ve gelecek nesillere sağlıklı ve yaşanabilir bir dünya bırakmaya destek olacak teknoloji ile üretiliyor.

Uluslararası Uyku Ürünleri Derneği-ISPA (International Sleep Product Association) üyesi Maya Tekstil'in bir markası olan Othello, ürünlerinde uluslararası kalite ve sağlık standartlarını gözeterek üretim yapıyor.

Daha sağlıklı bir uyku için yoğun AR-GE çalışmaları yapan Maya Tekstil'in bir markası olan Othello'nun Rollo yorgan ürününe Aralık ayı süresince tek kişilik için kampanyalı bedeli olan 49.99 TL'den tüm Koçtaş mağazalarından ve 7.37 TL'den başlayan taksitlerle 59.00 TL'ye uykumgeldi.com web adresinden, çift kişilik seçeneğine ise yine Aralık ayı süresince 59.99 TL'den tüm Koçtaş mağazalarından, 69.00 TL'ye 8.62 TL'den başlayan taksitler ile uykumgeldi.com web adresinden ulaşılabilir.

Maya Tekstil ve Othello ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için (216) 561 20 02 numaralı telefon aranabilir ya da www.mayatekstil.com veya www.uykumgeldi.com web adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Othello Rollo Mikrofiber Yorgan İle Sıcacık Bir Uyku Çekin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement