Modayı hayatının bir parçası haline getirenlerin yakından takip ettiği Markafoni, 4-6 Nisan tarihleri arasında yine farklı bir kampanyaya imza atıyor. Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Hülya Avşar'ın "by H" markasını modaseverlerle buluşturacak olan Markafoni, çok özel indirimleriyle modaseverleri alışverişe davet ediyor. Siyah ve beyaz renkte tişörtlerden, tenis eteklerinden ve Charming adlı parfümden oluşan "by H" koleksiyonu, sadeliğin ve rahatlığın yanı sıra şıklığı da hedefliyor.
Erkekleri de giydirecek
Hülya Avşar "by H" markasıyla yalnızca kadınları değil, erkekleri de giydiriyor. Kampanya dahilinde erkeklerin vazgeçilmezlerinden olan "basic" tişörtler 2 farklı modeldeki 3 farklı renk seçeneğiyle, www.markafoni.com'da sunulacak. Sadeliği esas alan "basic" tişörtler, kalitesiyle yaklaşan yaz aylarında erkek modasına şık bir rahatlık getirecek.
Türkiye'nin sevilen sanatçısı Hülya Avşar'ı modayla birleştiren "by H" kampanyası ve çok daha fazlası için www.markafoni.com'u mutlaka ziyaret edin!
Son Dakika › Basın Bültenleri › Türkiye'nin Yenilikçi, Güzel ve Başarılı Kadını Hülya Avşar 'By H' Ürünleri ile Markafoni'de - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.