Kastamonu'da Nisan'a Kar Yağdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kastamonu'da Nisan'a Kar Yağdı

Kastamonu\'da Nisan\'a Kar Yağdı
22.04.2026 22:04

Kastamonu'da bahar yerine kar yağıyor, yüksek kesimler beyaza büründü. Sosyal medyada paylaşıldı.

Kastamonu'da Nisan ayının son haftasına girilirken bahar havası yerini kar sürprizine bıraktı. Kentin yüksek rakımlı yerleşim yerleri beyaza büründü.

Meteoroloji Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karadeniz'in iç kesimlerinde bu dönemde görülen ani sıcaklık düşüşleri zaman zaman yerini kar yağışına bırakıyor. Kastamonu'nun yüksek rakımlı yerleşim yerleri ile özellikle dağlık bölgelerde hava sıcaklıklarının düşmesiyle bahar yerine kar yağışına bıraktı.

Vatandaşlar, baharın ortasında Nisan ayının son haftasına girilirken yağan karı cep telefonlarıyla görüntüleyerek sosyal medya hesaplarında paylaştı. Görüntüler kısa sürede ilgi görürken, Kastamonu'nun değişken iklim yapısı bir kez daha gündeme geldi. Kar yağışı ile birlikte Kastamonu'nun yüksek rakımlı yerleşim yerleri de beyaz örtüyle kaplandı.

Bu kapsamda Hanönü ilçesine bağlı Kayabaşı ve Çaybaşı köyleri ile Taşköprü ilçesine bağlı Üzüktaş köyleri, Kastamonu-İnebolu karayolu Çuha Doruğu mevkiinde zaman zaman kar yağışı etkili oluyor. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Çevre Kastamonu'da Nisan'a Kar Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement