Sputnik Türkiye'nin aktardığı habere göre Türkiye'de de şubeleri olan dünyaca ünlü bir pizza şirketi, Tanzanya'da bulunan Kilimanjaro Dağı'nın zirvesine servis yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.
Şirket, faaliyet göstermeye başladığı 100. ülke olan Tanzanya'da ilginç bir kutlamaya imza attı. Beş dağcıyla birlikte 5.895 metre yüksekliğindeki Kilimanjaro'nun zirvesine tırmanan çalışanlar, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Dağcılar ve firma çalışanları zirvede pepperoni pizza yediler.
Şirketin Genel Müdürü Milind Pant konuya ilişkin "Tanzanya'da 100. şubemizi açmak bizi son derece heyecanlandırdı. Bunu kutlamak için Kilimanjaro'nun zirvesine servis yapıp, Rekorlar Kitabı'na girmekten daha iyi bir yol olamazdı" ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Dünya › 5.895 Metreye Pizza Servisi Yaptılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.