ABD'nin En Lüks Otelinde 15 Dolara Kalmak Mümkün - Son Dakika
Dünya

ABD'nin En Lüks Otelinde 15 Dolara Kalmak Mümkün

ABD’nin en prestijli ve lüks otelinde 15 dolara konaklamanız mümkün.

11.01.2014 15:10

ABD’nin en prestijli ve lüks otellerinden New York’taki Waldorf Astoria’da geceliği 15 dolara konaklamanız mümkün. Ancak bunun için 66 yıllık evli bir çift olmanız gerekiyor.Ancak bunun için 66 yıllık evli bir çift olmanız gerekiyor.

Bunlardan biri olan Tony (86) ve Jo Fioravante (85) çifti, 66’ncı evlilik yıldönümlerini Waldorf Astoria otelde kutlayacak. Tıpkı 66 yıl önce 15.75 dolar ödeyerek yaptıkları gibi.

Uygulamadan, en az 50 yıllık evli olan ve düğün gecesini Waldof Astoria’da kutlayan çiftler faydalanalabiliyor. Otel yönetimi ise geleneksel bir uygulama ile düğünlerini otelde kutlayan çiftlerin kayıtlarını tutuyor.

Fioravantes’in üç çocuğun biri olan Sandra, ebeveynlerinin 66’ncı yıldönümünde otel yönetimi ile irtibata geçtiklerini belirterek, Waldrof Astoria gibi pahalı bir otelde bu fiyatla kalmanın "inanılmaz" olduğunu ifade etti.

Anne, babasının otelde kaldıkları ilk geceye ilişkin bir hatıralarını da aktaran Sandra, "Kendilerine önce çift yataklı bir oda verilmiş. Ancak düğünden sonraki geceyi otelde geçirecekleri anlaşılınca hemen hatalarının farkına varmışlar ve kendilerine tek yataklı bir oda tahsis edilmiş" diye konuştu.

ABD\'nin En Lüks Otelinde 15 Dolara Kalmak Mümkün
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya ABD'nin En Lüks Otelinde 15 Dolara Kalmak Mümkün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement