.
ANKARA Dışişleri Bakanları 4. Toplantısı, yarın Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilecek.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Kazakistan Dışişleri Bakanı Yercan Kazıhanov'un eş-başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıya, 24 üye ülke ile 8 gözlemci ülke ve 3 gözlemci uluslararası kuruluş katılacak.
6 misafir ülke ve 14 misafir uluslararası kuruluşun da davet edildiği toplantının sonunda bir bildiri yayınlanması öngörülüyor.
Bakanlar Toplantısı'nın öncesinde AİGK/CICA sürecinin 20. yılı vesilesiyle bir Anma Oturumu düzenlenecek ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev Anma Oturumuna katılarak katılımcılara hitap edecek.
Halen AİGK/CICA Dönem Başkanı olan Türkiye, bu görevi 2014 yılı ortasına kadar sürdürecek. - Ankara
Son Dakika › Dünya › Aigk/cıca Toplantısı Yarın Kazakistan'da Yapılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.