Sinema oyuncusu Alain Delon'un evinden cephanelik çıktı - Son Dakika
Dünya
BBC

Sinema oyuncusu Alain Delon'un evinden cephanelik çıktı

Sinema oyuncusu Alain Delon\'un evinden cephanelik çıktı

Fransız polisi, sinema efsanesi Alain Delon'un evinde 72 silah ve 3 binden fazla mermi ele geçirdi. Savcılar, Delon'un silah ruhsatının olmadığını söyledi. 88 yaşındaki oyuncu, Fransız sinemasının altın çağının yıldızıydı ve Samuray (1967) ve Borsalino (1970) gibi hit filmlerde sert görünümlü kişileri oynamıştı.

28.02.2024 05:45  Güncelleme: 10:14

Son yıllarda ailesiyle yaşadığı sorunlar ve sağlık sıkıntılarıyla adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Alain Delon'un evinde arama yapıldı. Fransız polisi tarafından yapılan aramada oyuncunun evinde onlarda silah ve mermi bulundu.

EVİNDE ATIŞ POLİGONU VAR

Salı günü yapılan arama, mahkeme tarafından gönderilen bir yetkilinin Delon'un evinde bir silah fark etmesi ve hakimi uyarması üzerine gerçekleşti. Aramada oyuncunun evinde 72 silah ve 3 binden fazla mermi bulundu. Aktörün Paris'in yaklaşık 135 kilometre güneyindeki Douchy-Montcorbon'daki evinde bir de atış poligonu bulundu. Savcılar, Delon'un silah ruhsatının olmadığını söyledi.

CİDDİ RAHATSIZLIKLARLA MÜCADELE EDİYOR

88 yaşındaki oyuncu, Fransız sinemasının altın çağının yıldızıydı ve Samuray (1967) ve Borsalino (1970) gibi hit filmlerde sert görünümlü kişileri oynamıştı. Delon'un sağlığı, 2019'da felç geçirmesinin ardından son yıllarda kötü durumdaydı. Fransız medyasına göre, açıklanmayan başka bir ciddi rahatsızlığı daha söz konusu. Ailesindeki anlaşmazlıklar da, Fransa'da son dönemde manşetlerde yer alıyordu. Üç çocuğu birbirlerine karşı, bir dizi hakaret, suçlama ve gizli kaydın basına yansıdığı bir yasal mücadele içerisinde.

Alain Delon'un evinde 72 silah ve binlerce mermi bulundu
Alain Delon'un evinde 72 silah ve binlerce mermi bulundu
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Sinema oyuncusu Alain Delon'un evinden cephanelik çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • salihb: Eğer öğrenmesem çok şey kaybederdim. sizde okuyup öğrenin arkadaşlar 0 3 Yanıtla
BBC

Advertisement