Fransa: Meclis emeklilik reformuna ilişkin verilen gensoru önergelerini kabul etmedi - Son Dakika
Dünya

Fransa: Meclis emeklilik reformuna ilişkin verilen gensoru önergelerini kabul etmedi

Fransa: Meclis emeklilik reformuna ilişkin verilen gensoru önergelerini kabul etmedi

Fransa'da sağ ve sol partilerin, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetiminin emeklilik reformu hakkında Ulusal Meclis'e sundukları gensoru önergeleri reddedildi.

04.03.2020 09:57

Fransa'da sağ ve sol partilerin, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetiminin emeklilik reformu hakkında Ulusal Meclis'e sunduğu gensoru önergeleri reddedildi.

Cumhuriyetçiler Parti (LR), merkez sol Sosyalist Parti (PS), Komünist Parti (PCF) ve aşırı sol Boyun Eğmeyen Fransa Hareketi, Başbakan Edouard Philippe'in anayasanın 49-3. maddesini uygulayarak Meclis'te emeklilik reformunu oylanmadan geçirme kararını eleştiriyor.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Fransa: Meclis emeklilik reformuna ilişkin verilen gensoru önergelerini kabul etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement