İsrail'de Eşcinsellerin Yürüyüşüne Bıçaklı Saldırı - Son Dakika
Dünya

İsrail'de Eşcinsellerin Yürüyüşüne Bıçaklı Saldırı

İsrail\'de Eşcinsellerin Yürüyüşüne Bıçaklı Saldırı

İsrail'in başkenti Kudüs'te eşcinsellerin düzenlediği "onur yürüyüşüne" bıçaklı saldırı düzenlendi.

31.07.2015 16:03

İsrail'in başkenti Kudüs'te eşcinsellerin düzenlediği "onur yürüyüşüne" bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, önüne çıkan herkesi bıçaklayan bir saldırgan, 2 göstericiyi ağır yaraladı.

Saldırganın bıçak darbelerine hedef olan 4 göstericinin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Eşcinsel göstericilere saldıran aşırı ortodoks saldırgan ise gözaltına alındı. Saldırganın, 2005 yılında benzer bir saldırı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Ortadoks yahudiler, ülkede eşcinsellerin yürüyüş yapmasını protesto etmiş, 30 kadar göstericinin Büyük Sinagog'da gösteri düzenlemelerine izin verilmişti.

Yazar:

Etiketler: Gönderildi: 31 Temmuz 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya İsrail'de Eşcinsellerin Yürüyüşüne Bıçaklı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement