İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan fırtına ve şiddetli yağış sonrası hava trafiği normale döndü. Dün kalkıştan kısa süre sonra şiddetli doluya yakalanan iki yolcu uçağının burun kısmı parçalanmış, kokpit camları kırılmış ve acil iniş yapmak zorunda kalmıştı.
Yan camlardan bakarak uçağı indirmeyi başaran pilotun faciayı önlediği belirtildi.
En son gelen bilgilere göre fırtına nedeniyle 2'si ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı.
Akşam saatlerinde sadece 20 dakika süren ama sabaha dek etkili olan fırtına ve şiddetli yağış sonrası birçok bölgede su baskınları ve sel oluştu.
İstanbul'da önce Silivri ve Beylikdüzü tarafında başlayan şiddetli yağmur kısa süre sonra tüm ilçelerde etkili oldu. İstanbul'un farklı noktalarında kuvvetli yağış ile birlikte ceviz büyüklüğünde dolu yağdığı da görüldü.
Şiddetli yağmur ve dolu sonrasında trafik durma noktasına geldi.
Haydarpaşa Limanı'ndaki vincin yağ varillerinin üzerine devrilmesi sonucu çıkan yangın söndürüldü. Yangında 1 kişi yaralandı.
Şiddetli yağış nedeniyle metro seferlerinde aksama yaşandı. Tramvay seferlerinde zaman zaman aksamalar meydana geldi.
Auteur:
Tags: Gepost: 28 juli 2017
Son Dakika › Dünya › İstanbul'da Hayat Normale Dönüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?