Şair Ataol Behramoğlu KKTC'de Şiirseverlerle Buluştu - Son Dakika
Dünya

Şair Ataol Behramoğlu KKTC'de Şiirseverlerle Buluştu

Şair Ataol Behramoğlu KKTC\'de Şiirseverlerle Buluştu

KKTC'nin önde gelen sivil toplum örgütlerinden Orak Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi'nin (OKSEM) ikinci şiir ve müzik dinletisinin konuk şairi Ataol Behramoğlu oldu.

28.01.2012 13:46

KKTC'nin önde gelen sivil toplum örgütlerinden Orak Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi'nin (OKSEM) ikinci şiir ve müzik dinletisinin konuk şairi Ataol Behramoğlu oldu.

Dün akşam KKTC'nin başkenti Lefkoşa'daki Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen ve şiir severlerin ilgi gösterdiği geceye KKTC'den de tanınmış şair ve müzisyenler katıldı. KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan gecede bir konuşma yapan OKSEM Başkanı Ahmet Özçaylı, kuruluşun kısa bir tanıtımını yaptı ve katılımcılara teşekkür etti.

Şairlerin kendi şiirlerini okuduğu gecede küçük müzik dinletileri de sunuldu. Geceye Arif Albayrak, Aydan Öcal, Ayşe Tural, Beste Sakallı, Cenk Gürçağ, Derman Atik, Emine Sakarya, Fatma Akilhoca, Mehmet Levent, Mehmet Sakarya, Mustafa Gökçeoğlu, Özge Demirel, Sevda Özbodurlu, Şirin Zaferyıldızı, Ülkü Beyoğlu, Yıltan Taşçı şiir ve dinletileriyle katkı sunarken, konuk sanatçı Ataol Behramoğlu da şiirlerinden bir seçkiyi izleyicilere sundu. Müzisyen Yıltan Taşcı'nın doğaçlama olarak gitarıyla eşlik ettiği

sunumdan sonra katılımcılara anı plaketi takdim edildi.

Ataol Behramoğlu, dinleti sonrası kitaplarını imzaladı. Gece verilen kokteylle sona erdi. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Şair Ataol Behramoğlu KKTC'de Şiirseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement