Taliban'dan saç tıraşı zulmü! Ellerini bağladıkları gencin saçını döve döve kestiler - Son Dakika
Dünya

Taliban'dan saç tıraşı zulmü! Ellerini bağladıkları gencin saçını döve döve kestiler

Afganistan'dan gelen görüntüler gündem olmaya devam ediyor. Ülkede çekilen ve sosyal medyada hızla yayılan bir videoda; Taliban üyelerinin, saç kesimini beğenmediği bir genci döve döve tıraş ettikleri görülüyor.

06.01.2022 16:50  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afganistan'da 20 yıl sonra geçtiğimiz yıl Eylül ayında yönetimi ele geçiren Taliban, ülkede yeni kuralları hayata geçirmeye devam ediyor. Taliban üyeleri, ülke genelinde şeriat yaslarına uyup uyulmadığına dair denetimler yapmaya devam ederken, sosyal medyada yayılan son görüntüler dikkat çekti.

DÖVE DÖVE KESTİLER

Ülkeden gelen son görüntülerde Taliban yetkililerinin saç kesimini beğenmedikleri bir gencin saçlarını zorla kestiği yer alıyor. Söz konusu videoda elleri bağlanarak meydana getirilen genç bir adamın, Taliban üyeleri tarafından döve döve saçının kesildiği görülüyor. Gencin zorla tıraş edildiği ve şiddet gördüğü görüntüler, sosyal medya hesaplarında paylaşılırken bir anda gündem oldu.

Taliban\'dan saç tıraşı zulmü! Ellerini bağladıkları gencin saçını döve döve kestiler

Son Dakika Dünya Taliban'dan saç tıraşı zulmü! Ellerini bağladıkları gencin saçını döve döve kestiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Özcan Kuvan: Allah akıl versin bunlara 2 0 Yanıtla
  • Osman Berk: Ama Şeriat bu şekilde yapmıyor ki...yoksa siz şeriatı bu şekilde göstererek insanları İslamiyetten mi uzaklastirmak istiyorsunuz acaba.. 1 0 Yanıtla
  • TC Tabak: kafirler. Siz kimsiniz. Din anlatılır. Kişi ister sever, ister sevmez. Yargılayıcı olamazsınız. 0 0 Yanıtla
  • Crixus : İnsanmisiniz siz be.. sizin yuzunuzden islamdan nefret etti insanlar. Allahin dinine zarar verenlerin uzerine olsun laneti .. 0 0 Yanıtla

Advertisement