Türkiye'nin Pençe-Kılıç Hava Harekatı, Amberin Zaman'ı rahatsız etti - Son Dakika
Dünya

Türkiye'nin Pençe-Kılıç Hava Harekatı, Amberin Zaman'ı rahatsız etti

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK/KCK/YPG hedeflerine yönelik hava harekatı düzenledi. Zaman zaman terör örgütleri lehindeki söylemleri ile tepki çeken Amberin Zaman, operasyondan derin endişe duyduğunu ifade ederek, "Derik gibi ABD hava koruması altındaki bölgeler Türk askerleri tarafından vuruluyor" paylaşımında bulundu.

20.11.2022 13:26  Güncelleme: 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan bölgelere "Pençe-Kılıç Hava Harekatı" düzenledi. Harekatla, geçtiğimiz hafta İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırının intikamı alındı. Kahraman Türk askerimiz PKK inlerini vurdukça sesi yurt dışından geldi.

AMBERİ ZAMAN OPERASYONLARDAN RAHATSIZ OLDU

Zaman zaman terör örgütleri lehindeki söylemleri ile tepki çeken eski Taraf yazarı Amberin Zaman operasyondan duyduğu rahatsızlığı Twitter hesabından duyurdu. Yapılan operasyondan derin endişe duyduğunu söyleyen Amberin Zaman, "Derik gibi ABD hava koruması altındaki bölgeler Türk askerleri tarafından vuruluyor" dedi.

TSK'nın düzenlediği Pençe Kılıç Harekatı, Amberin Zaman'ın uykularını kaçırdı

"İSTANBUL SALDIRISINA MİSİLLEME"

Taksim'deki terör saldırısını görmezden gelen Amberin Zaman, "Kobani ve Kürt kontrolündeki kuzey Suriye'deki diğer hedefler, İstanbul bombalanmasına misilleme olarak vuruluyor" ifadelerini kullandı.

TSK'nın düzenlediği Pençe Kılıç Harekatı, Amberin Zaman'ın uykularını kaçırdı

BÖLGEDEN BİLGİLER DE VERDİ

Türkiye'nin operasyonundan rahatsızlığını her platformda dile getiren Amberin Zaman, Suriye'deki kaynaklarından aldığı bilgileri de paylaştı. Zaman, "Vurulan alanlar, Rus kontrolündeki hava sahası gibi görünüyor. Kuzeydoğu Suriye'deki kaynaklarım, şu ana kadar saldırıların etkisine ilişkin herhangi bir değerlendirmeleri olmadığını söylüyor. Irak Kürdistanı'ndaki Kandil Dohuk Sincar'ın da bu gece Türk hava saldırılarında hedef alındığı bildirildi. ABD'nin devriye gezdiği alanlar da vuruldu" paylaşımında bulundu.

TSK'nın düzenlediği Pençe Kılıç Harekatı, Amberin Zaman'ın uykularını kaçırdı
Türkiye\'nin Pençe-Kılıç Hava Harekatı, Amberin Zaman\'ı rahatsız etti

Son Dakika Dünya Türkiye'nin Pençe-Kılıç Hava Harekatı, Amberin Zaman'ı rahatsız etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Orhan Çetinkaya: Bu bayanada bir operasyon gerekiyor bence 191 9 Yanıtla
  • Erdem: Nerde Türk düşmanı var Kılıçdaroğlu orda zaten 138 18 Yanıtla
  • Menemen Gelemem: Kılıçdaroğlunun övdüğü kişi değil mi bu. Muhalefet hainlikte level atlıyor 123 17 Yanıtla
  • LİON KURT: İSTEDİĞİNİZ KADAR ÜRÜYÜN DAĞ SIÇANLARI HESAP VERECEKSİNİZ SATILMIŞLAR ABD NİN TASMALILARI 113 3 Yanıtla
  • Erdogan Metin: Kilictaroglu nun görüştüğü ve değerli siyasetçi dediği Amberim mi bu? 100 16 Yanıtla Mike Mikel: Bu yorumu Begenmeyen Hainler kim 7 Hain 27 3
  • Sadi Bozdayı: Duruma göre kılık kıyafet değiştirir bu kızcağız!!!! 67 3 Yanıtla
  • Sadi Bozdayı: Allah'ım dışardaki düşmanları biliyoruz,siz içerdeki lerden koruyun ülkemizi,, konjonktür değişmeye başlayınca yureksizler, yürek yemiş 62 4 Yanıtla
  • kenan mutlu: BU DANGALAK DA KİM YAHU,KESİN ENES KANTERİN FALAN KANKASIDIR,BUNLARIN TOPUNU GÖMECEZ İNŞAALLAH,BUNLAR LAĞIMDA GEZEN SÜSLÜ İNSANLAR. 0 0 Yanıtla

Advertisement